Despre noi

Echipa noastra de service s-a constituit in anul 2010 in jurul unui nucleu de doi ingineri de service. Competenta profesionala dovedita de catre acestia in decursul timpului precum si reactualizarea permanenta a cunostintelor necesare realizarii unei activitati de service de calitate , a facut ca firma noastra sa aiba potentialul de baza necesar pornirii acestei activitati.

In sprijinul acestor competente, firma noastra are in dotare tehnica necesara obtinerii unui diagnostic complet al problemelor intampinate pe teren. In acest sens firma detine analizor de gaze, detector de gaze, manometre si alte aparate de masura si control, baza de date computerizata, precum si un stand de probe complet echipat cu ajutorul caruia se pot obtine expertize de un inalt nivel tehnic.

Valoarea competentelor noastre s-a concretizat in autorizatiile care au fost eliberate de catre I.S.C.I.R. si care atesta profesionalismul firmei.

Firma noastra va sta la dispozitie cu o varietate de servicii pentru echipamente de incalzire cu P ≤ 400 kw alimentate cu gaz, combustibil solid sau electrice, precum si aparate de aer conditionat de uz casnic:
- consultanta de service;
- diagnosticare;
- contracte de service;
- verificari tehnice in utilizare;
- vanzari de piese pentru diverse marci;
- puneri in functiune;
- service si intretinere;
- spalare schimbator de caldura;
- dispecerat de service zilnic intre orele 8-22 si duminica 8-12